Edelsteen en kristaltherapie

De intense ervaring van een zwangerschap, hoe pril ook, is enorm. Wanneer het menselijk lichaam zoiets geweldigs ervaart, heeft het behoefte aan zorg en ondersteuning. Hoewel het in het westen nog niet zo bekend is, dus populair evenmin, worden edelstenen en kristallen al eeuwenlang toegepast door sjamanen, genezers en vroedvrouwen om zwangere vrouwen door deze magische periode heen te helpen.

Edelstenen en kristallen bezitten energetische trillingen, deze balanceren de energetische trillingen in ons eigen lichaam. 

In mijn begeleiding zal ik jullie vertellen welke edelstenen en kristallen het meeste effect hebben tijdens zwangerschap en bevalling, en welke die effecten zijn. (emotioneel, mentaal ,fysiek) 

Indien gewenst kan ik een korte relaxatiesessie uitvoeren waarbij ik stenen en kristallen op bepaalde energiepunten van je lichaam plaats. 

Of je hier nu in gelooft of niet, dat moet je natuurlijk voor jezelf bepalen. Maar zelf vind ik vooral de symboliek van edelstenen erg mooi. Een voorwerp dat je aan positieve gedachten herinnert, zoals: “ik laat het los”, “ik heb vertrouwen” of “ik kan het”. Vul voor jezelf maar in.

Bij het intakegesprek krijg je van mij ook altijd een klein steentje als welkomstgeschenk! 

 

 

 

© Studio Baar - BE 0741.742.667