Babydragen - draagconsult

Bijna iedereen kent het inmiddels wel, het dragen van je kindje in een draagdoek of in een draagzak , maar iedereen weet ook dat er heel erg veel keuze is.

Hoe weet je of je moet gaan voor een draagzak of draagdoek? Kies je voor een rekbare versie of een geweven variant? En wat met een halfbuckle en voorgevormde draagzak? 

Dragen is iets waar ik zelf heel veel plezier heb uitgehaald, niet allen bevorderd het de aanmaak van oxytocine, het stimuleert de hechting tussen moeder en kind en het is gewoon super handig wanneer je baby graag dicht bij je wilt zijn. 

Tijdens een draagconsult kom ik bij jullie thuis om een aantal draagsystemen te tonen en uit te leggen. Samen oefenen we een aantal technieken en leren jullie het babydragen beter kennen.

Je kan kiezen voor:

- een basis draagconsult waar ik de meest voorkomende draagsystemen uitleg en 1 techniek per doek/zak met jullie oefen. (1,5 uur)

- een uitgebreide draagconsult kan ik meerdere knopen en technieken uitleggen per draagsysteem. (2 uur)

Momenteel ben ik nog volop bezig met het volgen van de officiële opleiding. Eens deze is afgerond (+- april 2021) zal het mogelijk zijn om een draagconsult aan te vragen.

© Studio Baar - BE 0741.742.667