WTW.png

Wens tot Wee 

Een tweetalige (nl/eng) podcast over zwangerschap(wens), geboorte, postnatale periode en alles tussenin. 

Lynn van Studio Baar en Tracie van Naomi's Way Birth, een doula die uit Canada naar België emigreerde, praten met experts, luisteren naar geboorteverhalen en hebben gewoon leuke en informatieve gesprekken.

Wil je graag meeluisteren? De podcast Wens tot Wee kan je beluisteren op Apple Podcasts, Spotify of via deze link. 

  • Facebook
  • Instagram
Heb je een idee voor een boeiend onderwerp of een gast die we zeker moeten uitnodigen voor een aflevering? Heb je zelf een geboorteverhaal of expertise dat velen zou kunnen boeien? Laat het ons weten! 
Contact Us

Bedankt voor input!

Ysaline

Leuke podcast! Fijn om te beluisteren. Na een keizersnede, moeilijke kraamperiode, weinig bewuste keuzes en een postnatale depressie is het echt fijn te horen dat er vrouwen zijn die zwangerschap en geboorte en de periode nadien bespreekbaar maken. Ik kijk uit naar de volgende aflevering.

Elke

Ik ben blij dat er iemand eindelijk eens zegt waar het op staat. Die gewoon eerlijk is en kan benoemen dat het niet altijd die roze wolk moet zijn.

Podcasts als Wens tot Wee maken dit bespreekbaar. Dus daarvoor: een oprechte dank u! 

Kaya

Oprecht en pure podcast!Het geeft me zelf soms heimwee naar zwanger zijn.En vooral naar je doula begeleiding. Ik zal nooit vergeten dat ik met weeën in het bad zat en mijn vriend nog een paar uurtjes verdiende slaap kon gunnen omdat jij met mij aan de telefoon hing.